Eigentijdse website

Studio W2 ontwerpt en creëert gebruiksvriendelijke en eigentijdse websites. Een website geeft u de kans om snel en gericht, een grote doelgroep te bereiken. Behalve de looks kan Studio W2 ook de inhoud, tekst en beeldmateriaal, verzorgen.

Een website moet visueel aantrekkelijk zijn, tekstueel sterk en beschikken over een duidelijke structuur en navigatie.

Steeds vaker worden websites bezocht met een tablet of smartphone dus moet uw website zeker geschikt zijn voor alle devices. De website moet zich aanpassen aan de grootte van het beeldscherm.

 

De werkwijze voor het laten maken van een website:

Na een gesprek waarin uw wensen en budget besproken worden, ontvangt u een offerte op maat.  In deze offerte worden de website, de prijsstelling, de voorwaarden en de betalingscondities omschreven. Uw akkoord is het startsein. De inhoud wordt verzameld en er wordt een duidelijke structuur gebouwd. Na een eerste presentatie kunt u de website in zijn testomgeving volgen. Als de website is goedgekeurd gaat Studio W2 ervoor zorgen dat de website op alle mobiele apparaten te bekijken is. Ook wordt er aan de vindbaarheid gedacht. Na uitgebreid testen wordt de website opgeleverd en gelanceerd.

Ook de domeinnaam en de hosting kunnen geregeld worden.

Prikkel jij mijn creatieve brein?