Een goed logo is niet zomaar een leuk plaatje maar er is echt over nagedacht. Studio W2 heeft geen standaard logo's op de plank liggen maar gaat creatief aan de slag om voor u een origineel beeldmerk te bedenken wat onderscheidend is. Door een logo met herkenbare elementen, typografie en kleuren, krijgt uw klant het juiste gevoel over uw bedrijf!

Huisstijl

De identiteit van uw bedrijf wordt gevormd door het logo en de huisstijl. Na een persoonlijk gesprek en een kijkje in uw bedrijf begint mijn brein te borrelen en begint het creatieve proces. Het resultaat: Een sterk ontwerp, passend bij uw bedrijf, wat opvalt tussen alle anderen en zorgt voor herkenning.

Logo

Uw huisstijl en logo vormen samen de identiteit van uw bedrijf. De huisstijl wordt doorgevoerd in al uw communicatie-uitingen. In drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, brochures en ook uw website. Herhaling is de kracht van reclame! De herkenbare elementen uit uw huisstijl zorgen voor een professionele presentatie naar buiten toe. Een eerste indruk maak je één keer!

Prikkel jij mijn creatieve brein?